Online Bookstore
Заглавие:Островът на черните скали
Автор: Федерико Борландели
Преводач:Гергана Калчева
Дизайнер:Небойша Зорич
ISBN:978-619-164-302-8
Обем:408 страници
Корица:Мека корица
Формат:14 х 21 cm
Цена:20,00 лв.
Както всяко лято,на Острова на черните скали цари истинска идилия. Курортното градче Олд Менделтаун очаква туристите, жадуващи заслужена почивка, а клиниката за разкрасяване на доктор Голдщайн е готова да посреща знаменитости. Жителите на острова са като пионки в добре организирана социална игра. Всеки и всичко е на точното място.

Брайън Гилсъне нает от две сестри близначки, за да разреши елементарен на пръв поглед криминален случай. Но на мрачния канадски коралов остров се надига нещо потайно и зло и започва да събира своите жертви. То разтърсва умовете на героите, готови на всичко, за да сложат край на жестоката игра, сътворена от болен мозък, скрит дълбоко под земята. 

Митове и легенди, изопачени и фалшиви вярвания, мрачни сюрреалистични пейзажи създават зловещата атмосфера, в която Брайън води своето разследване, което се превръща в кошмар и променя завинаги живота му. Сега всичко е в неговите ръце, а развоят на събитията следва дяволски план...

Любов и страст, бизнес и тайни, власт и дълг... Федерико Борландели забърква коктейл от емоции в този напрегнат психотрилър, където митовете и реалността се преплитат, а любовта отстъпва място на болката.  
ДОПЪЛНИТЕЛНИ МАТЕРИАЛИ:

Потомъкът на Росини Федерико Борландели с дебютен роман у нас (RAR 1.85 MB)
 
PixelHouse Enthusiast © 2010 Ентусиаст | Всички права запазени | www.enthusiast.bg