Online Bookstore
Заглавие:Извън редовете. Романът на Яна Язова
Автор: Боряна Дукова
Дизайнер:Стоян Атанасов
ISBN:978-619-164-293-9
Обем:224 страници
Корица:Мека корица
Формат:14 х 21 cm
Цена:16,00 лв.
„Извън редовете“ е резултат от тригодишно проучване на мистерията около живота и творчеството на Яна Язова. Гласът на „поетката“ разказва от първо лице за личния ѝ път, белязан от професор Александър Балабанов. Талант, любов и скандали са в началото на тяхната история, последвана от творческата ѝ изолация след 9 септември 1944 г. Романите ѝ, отшелническият ѝ живот и загадъчната ѝ смърт пораждат разследване, в което главен герой е може би нейният собствен син.

Това е топла, красива и човешка книга. Тя ни прави по-мъдри, тъжни, щастливо възвишени. Вглеждайки се в миналото, Боряна Дукова извайва бъдеще. Тя достига до същността на таланта, който е сплав от тъга, порив и безсмъртие!
Здравка Евтимова

Една от най-успешните жанрови писателки на нашето време, Боряна Дукова, смело навлиза във водите на историческата фикция, за да създаде вероятно най-важната творба в досегашната си кариера. „Извън редовете“ е нов, увлекателен поглед над живота, творчеството, любовта и смъртта на знаменитата писателка Яна Язова, който може да прикове вниманието на всеки читател. Един от най-добрите романи за последните няколко години – достоен поклон пред великата българка.
Емил Андреев
ДОПЪЛНИТЕЛНИ МАТЕРИАЛИ:

Премиера на „Извън редовете. Романът на Яна Язова“ (RAR 1.24 MB)
Яна Язова – извън редовете (RAR 1.87 MB)
 
PixelHouse Enthusiast © 2010 Ентусиаст | Всички права запазени | www.enthusiast.bg