Online Bookstore
Заглавие:Всичко, което искаш да бъда
Автор: Минди Мехия
Преводач:Богдан Русев
Дизайнер:Биляна Славкова
ISBN:978-619-164-277-9
Обем:376 страници
Корица:Мека корица
Формат:14 х 21 cm
Цена:16,00 лв.
Аз съм всичко, което искаш да бъда...
Наричай ме твоя...
Сигурно вече би трябвало да те наричам с истинското ти име, но нямам сили да го направя. До последно няма да свалям маската, за да успея да ти кажа това, което трябва. Нашето приятелство приключва. Това поначало беше рискована идея, независимо коя си ти. Моля те да ми повярваш, че ти мисля доброто и обвинявам единствено себе си.
Никога не бива да говорим за това. Не казвай на никого.
Сбогом
 
Тя е перфектната дъщеря, вярната приятелка, талантливата актриса, красавицата, любимата ученичка, но никой не знае коя е всъщност.
Докато тя не се превръща в... мъртво момиче.

***
В един ъгъл на изоставения хамбар на брега на езеро е открит труп. Никой не подозира, че случилото се ще разтърси целия град. Възможно е името на убитата да е Хети Хофман, обичано от всички осемнайсетгодишно момиче...
За жестокото престъпление като мотиви се преплитат едно проклятие, едно мистериозно наказание и едно злобно желание да се отнеме самоличността на жертвата, което за някои убийци е по-важно дори от живота ѝ.
Безпощаден трилър, който провокира въпросите кога умираме, кога убиваме и можем ли да избягаме от демоните, дори и от онези, скрити в самите нас...
 
ДОПЪЛНИТЕЛНИ МАТЕРИАЛИ:

Хитовият трилър „Всичко, което искаш да бъда“ вече на български (RAR 2.73 MB)
 
PixelHouse Enthusiast © 2010 Ентусиаст | Всички права запазени | www.enthusiast.bg