Online Bookstore
Заглавие:Смърт в чужда страна
Автор: Дона Леон
Преводач:Мариана Христова
Дизайнер:Яна Аргиропулос
ISBN:978-619-164-247-2
Обем:332 страници
Корица:Мека корица
Формат:14 х 21 cm
Цена:16,00 лв.
Във водите на един венециански канал се носи тялото на млад мъж – войник от американската база във Виченца. Жертва на грабеж. Или не?
Няколко дни по-късно млада и красива лекарка от същата база е открита мъртва в квартирата си след инжектирана свръхдоза хероин. Непредпазливост? Самоубийство? Или не?
Синьор Вианели от Милано – крупен индустриалец с връзки на най-високо ниво – става жертва на обир във венецианското си палацо и загубва две от най-ценните си картини. Класически случай на проникване с взлом. Или не?
Във всеки един от трите случая шефът на венецианската полиция ще приеме само първата, очевидна версия. Но комисар Гуидо Брунети е на друго мнение. Той обаче не подозира точно колко далеч от истината е очевидното обяснение. Опасно далеч – за него, за съюзниците му, за мнозина италианци… както и за собствените му представи за най-близките му хора – неговите роднини. Зад лъскавата фасада на правителството, на американската помощ, на красотата на Венеция се крие нещо тъмно и много зловещо. Нещо, което обичайното разрешаване на случая съвсем не може да унищожи.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ МАТЕРИАЛИ:

Италианският Шерлок Холмс се изправя пред нова мистерия (RAR 2.96 MB)
МЕДИИТЕ ЗА: Смърт в чужда страна

„Смърт в чужда страна“ представя втория необичаен случай на комисар Гуидо Брунети
Загадки във Венеция
ДРУГИ ОТ СЪЩИЯ АВТОР :

 
PixelHouse Enthusiast © 2010 Ентусиаст | Всички права запазени | www.enthusiast.bg