Online Bookstore
Заглавие:Черните лилии
Автор: Мишел Бюси
Преводач:Силвия Колева
Дизайнер:Яна Аргиропулос
ISBN:978-619-164-243-4
Обем:376 страници
Корица:Мека корица
Формат:14х21 cm
Цена:16,00 лв.
Слънцето изгрява над Живерни...

От прозорците на своя дом в старата мелница една възрастна дама наблюдава живота на селцето, колите на туристите, силуетите. Любимото място на Моне е пълно с гости, разхождащи се из градините, в които той е рисувал своите водни лилии. Но когато туристите си заминат, случайният посетител вижда тъмната страна на това иначе спокойно място.

Историята започва с едно брутално убийство – Жером Морвал, чиято страст към картините на великия художник се конкурира единствено със страстта му към жените, е намерен мъртъв. В джоба му е открита картичка за рожден ден с необичаен надпис: „Съгласен съм мечтите със закон да станат престъпление”.
В окото на бурята се оказват три жени: малко момиче, надарено с дарбата да рисува, изкусителна учителка, която мечтае за любов и крои планове за бягство, и възрастна дама с очи на бухал, която наблюдава и знае всичко. И разбира се, една унищожителна страст, която слага началото на поредица от престъпления.
Кой е убиецът? Какво общо има с трите жени? Слух или реалност са разказите за скрити или откраднати картини на Моне, сред които и прословутите му „Черни лилии”?

В Живерни всеки е енигма и всеки пази своята тайна, а драматичните истории разпръсват илюзиите и съживяват раните от миналото...
ДОПЪЛНИТЕЛНИ МАТЕРИАЛИ:

Мишел Бюси се завръща с енигматичен криминален роман (RAR 4.49 MB)
МЕДИИТЕ ЗА: Черните лилии

Мишел Бюси разказва така, както художник рисува картина
Три жени и едно убийство
Три жени в окото на бурята
ДРУГИ ОТ СЪЩИЯ АВТОР :

 
PixelHouse Enthusiast © 2010 Ентусиаст | Всички права запазени | www.enthusiast.bg