Online Bookstore
Заглавие:Вселената на раменете ми
Автор: Дженифър Нивън
Преводач:Маргарита Терзиева
Дизайнер:Фиделия Косева
ISBN:978-619-164-237-3
Обем:336 страници
Корица:Мека корица
Формат:14 х 21 cm
Цена:15,00 лв.
Всички мислят, че познават Либи Страут – „най-дебелата тийнейджърка в Америка“. След смъртта на майка ѝ тя се затваря вкъщи, за да се справи с мъката от загубата. Няколко години по-късно Либи е много променена и готова да напусне пределите на дома си, да се върне в училище, да намери нови приятели, да се влюби... Готова е да се възползва от всяка възможност, която животът предлага.

Всички мислят, че познават Джак Маслин. Той е наперен самохвалко, но също така владее до съвършенство умението да дава на хората онова, което искат. И да се вписва навсякъде. Никой обаче не знае, че Джак пази тайна: той страда от рядка болест и не може да разпознава лица. Дори родителите и братята му са като непознати за него.

Един ден Джак среща Либи. Двамата са въвлечени в жестока училищна игра и докато изпълняват наказанието си, с изненада установяват, че колкото повече време прекарват заедно, толкова по-малко самотни се чувстват. Защото понякога срещата между двама наистина може да промени света – неговия и твоя. 
Дженифър Нивън предлага на читателите си трогателна и вълнуваща любовна история за предизвикателството да намериш онзи човек, който те вижда и обича такъв, какъвто си.
 
„Вселената на раменете ми“говори за универсалната нужда на човек да бъде разбран, да бъде желан. И точно това прави романа такова невероятно четиво!
TeenVogue.com
 
„Вълнуващо! В основата на тази история е пътят към личностното израстване и към умението да обичаме себе си.“
Bookish.com
МЕДИИТЕ ЗА: Вселената на раменете ми

Дори тежестта на Вселената не е непосилна, когато е споделена
Важно е да виждаш и да бъдеш видян
ДРУГИ ОТ СЪЩИЯ АВТОР :

 
PixelHouse Enthusiast © 2010 Ентусиаст | Всички права запазени | www.enthusiast.bg