Online Bookstore
Заглавие:100 ГОДИНИ РОАЛД ДАЛ
Автор: Роалд Дал
Дизайнер:Куентин Блейк
ISBN:
Обем:25 страници
Корица:
Формат:21 x 29.7 cm
Цена:0,00 лв.

ЧЕСТВАМЕ 100-годишнината на Световен разказвач № 1

 
Поздравления, щастливи получателю на този комплект за парти.
 
ОЧАКВАТ ТЕ МНОГО НЕВЕРОЯТНИ НЕЩА И ИСТИНСКИ ЧУДЕСА…
 
Празнуваме 100 години от рождението на Световен разказвач № 1. Празненството ще бъде по-гигантско от прасковата на Джеймс, по-огромно от крокодил и по-невероятно от лекарството на Джордж! Включи се в най-голямото глобално парти за рожден ден в целия свят на 13 септември 2016! В този комплект има цял куп идеи и те ще ти помогнат да организираш бляскаво парти – все едно дали празнуваш в книжарницата, в училище, в библиотеката или във всекидневната.
 
Използвай знаменцата, стикерите и шаблоните, украсявай и създай въртелоподвижна изложба от всякакви неща, свързани с Роалд Дал! Направи си кът за четене като на Матилда или своя Пещера на сънищата като на ГДВ, а после провокирай въображението на всички наоколо с листове за различни занимания или парти игри. Можеш дори да станеш домакин на викторина за Роалд Дал, за да откриеш най-големия му фен! Не забравяй да пуснеш някой филм по книжка на Роалд Дал или да припяваш. И, разбира се, не пропускай да си сложиш цилиндъра Уили Уонка или фантастичната пухкава опашка на господин Фокс за Деня на Далкарада и да събереш пари за Невероятната детска благотворителна фондация „Роалд Дал“*, която прави живота на сериозно болни деца по-хубав.
 
Всичко, което е включено в тази книжка, е подходящо за деца над 5 години, но се погрижете някой Голям дружелюбен възрастен да присъства на всички игри! Честит Ден на Роалд Дал!
 
П.П. На 13-ти септември се включи с нас за най-голямото и най-страхотно виртуално парти на живо в чест на Роалд Дал до момента! от издателство „Пъфин“! Преживяването ще бъде ВЪЛШЕБНОДРЯМНО! Излъчвано на живо от цял свят на www.puffinvirtuallylive.co.uk.
 
Изтегли комплекта за парти тук:


ДРУГИ ОТ СЪЩИЯ АВТОР :

 
PixelHouse Enthusiast © 2010 Ентусиаст | Всички права запазени | www.enthusiast.bg