Online Bookstore
Заглавие:Дъщерята на чаения плантатор
Автор: Джанет Маклауд Тротър
Преводач:Мария Чайлд
Дизайнер:Фиделия Косева
ISBN:978-619-164-211-3
Обем:464 страници
Корица:Мека корица
Формат:14 х 21 см cm
Цена:18,00 лв.
1905 г., Индия. Безгрижният живот на Клариса Белхевън и по-малката й сестра Олив в чаената плантация „Белгури“ е застрашен от пиянството и дълговете на баща им. Уесли Робсън, дързък млад съперник бизнесмен, предлага да помогне със спасяването на плантацията, като в замяна иска ръката на красивата Клари, но баща й категорично отказва. И когато Джок Белхевън внезапно умира, дъщерите му са принудени да се обърнат за помощ към братовчеда на баща си в Нюкасъл. Градът обаче се оказва доста по-различен от очакванията на двете сестри.
В Нюкасъл Клари е шокирана от отчайващата бедност, на която става свидетелка, и започва да мечтае да отвори собствена чайна. В търсене на по-добър живот за себе си и за своята сестра, Клари успява да избяга от тираничната съпруга на братовчед си и приема да работи като икономка в дома на адвокат Хърбърт Сток. Но отмъстителният син на Хърбърт, Бърти, ядосан от радушния прием, който посреща девойката в семейството, е решен да я съсипе. Тогава в живота на Клари се връща Уесли Робсън и носи със себе си шокиращо разкритие...
Удивителният свят на чаените плантации в Индия и на търговията с чай по време на Едуардианската епоха е прекрасен фон на този трагичен и завладяващ роман за силата на семейството, на приятелството и на любовта, устояваща на изпитанията и на времето. 
ДОПЪЛНИТЕЛНИ МАТЕРИАЛИ:

Дъщерята на чаения плантатор (RAR 2.37 MB)
МЕДИИТЕ ЗА: Дъщерята на чаения плантатор

„Дъщерята на чаения плантатор“ пълна с бурни съдби
 
PixelHouse Enthusiast © 2010 Ентусиаст | Всички права запазени | www.enthusiast.bg