Online Bookstore
Заглавие:Илийчо, Август и седемте джуджета
Автор: Пенко Гелев, Сотир Гелев
Дизайнер:Пенко Гелев
ISBN:978-619-164-167-3
Обем:40 страници
Корица:
Формат:21 х 29,5 cm
Цена:12,00 лв.
Илийчо обича майка си, бонбони, Коледа и още сума ти неща, а от миналата година очаква да му подарят велосипед за рождения ден. Най-добрият му приятел се казва Орондорамдардагнек. Както виждате, не е лесно да се прочете, камо ли да се произнесе. Затова Илийчо го нарича Август. Когато двамата са заедно, винаги се случва нещо необикновено...
 
И така, рожденият ден наближава, но вместо велосипед, Илийчо получава... книга с приказки. Само че това не е каква да е книга и струва един драконов шилинг. Нещо обаче не е наред с нея. Тя е писана на ръка от племето хурдан хуру, което приема поръчки от всички светове. Затова подаръкът е толкова ценен. Но и опасен.
 
Една сутрин Илийчо заварва в леглото си заспало чернокосо момиче, което много прилича на Снежанка от книжката. Илийчо и Август трябва да я върнат на седемте джуджета.
 
Но как? Двамата се впускат в опасно приключение. По пътя си те срещат бялата змия, супергигантска сколопендра, планински трол, дългокрак заек, храбър войник, гъсеница-магьосник, живееща в резиденция-гъба, горски феи, Румпелщилцхен.
 
Пътешествието им е изпълнено с препятствия, но Илийчо и Август смело ще се изправят пред тях, за да довършат успешно мисията си.
 
ДОПЪЛНИТЕЛНИ МАТЕРИАЛИ:

Илийчо и Август с нови приключения в света на приказките (RAR 5.06 MB)
МЕДИИТЕ ЗА: Илийчо, Август и седемте джуджета

Втори комикс на братя Гелеви: “Илийчо, Август и седемте джуджета”
Цена:един драконов шилинг
Ново издание припомня магията на комикса
ДРУГИ ОТ СЪЩИЯ АВТОР :

 
PixelHouse Enthusiast © 2010 Ентусиаст | Всички права запазени | www.enthusiast.bg