Online Bookstore
Заглавие:Приказка за вълшебната флейта. Форми и цветове
Автор:
ISBN:978-619-164-200-7
Обем:16 страници
Корица:Мека корица
Формат:21,5 х 21,5 cm
Цена:4,00 лв.

Опознайте лесно и забавно героите от „Приказка за вълшебната флейта“. Покажете многообразието от фигури и цветове в заобикалящия ни свят на своите деца. Насърчавайте ги да търсят, разпознават и измислят образи в цветове и форми.
 
„Форми и цветове“ е първата от поредица образователни детски книжки, вдъхновени от прочутото произведение на Волфганг Амадеус Моцарт – „Вълшебната флейта“. Книжката е предназначена за деца от 0 до 3 години и предоставя възможност на децата да открият лесно и забавно многообразието от фигури и цветове в заобикалящия ни свят, като опознаят героите от приказката.
 

Задната корица на мултифункционалната книжка позволява чрез изрязване, сгъване и лепене да се изработи детска играчка в геометрична 3Д форма – куб. Специален QR код води към полезен речник на символите и към звуков файл с увертюрата от операта „Вълшебната флейта“ от Моцарт.
 
Изрежете, сгънете, залепете. Покажете на децата си противоположните образи на всяка от страните. Отворете речника на символите и слушайте вълшебната музика на Моцарт.

Учете и се забавлявайте заедно.
 

ДОПЪЛНИТЕЛНИ МАТЕРИАЛИ:

Приказка за вълшебната флейта. Форми и цветове (RAR 1.62 MB)
МЕДИИТЕ ЗА: Приказка за вълшебната флейта. Форми и цветове

От любов към децата
Формите и цветовете, вдъхновени от „Приказка за вълшебната флейта“
 
PixelHouse Enthusiast © 2010 Ентусиаст | Всички права запазени | www.enthusiast.bg