Online Bookstore
Заглавие:Детективска агенция Private. Берлин
Автор: Джеймс Патерсън, Марк Съливан
Преводач:Гергана Стойчева - Нуша
Дизайнер:Вихра Стоева
ISBN:978-619-164-189-5
Обем:368 страници
Корица:Мека корица
Формат:14х21 cm
Цена:15,00 лв.
„Private“ е най-уважаваната детективска агенция в света. Има филиали в много страни, където работят най-умните, най-бързите и най-напредничавите агенти от цял свят. Следователите им разполагат с модерна техника, каквато не притежават дори най-могъщите правителства.
 
Крис Шнайдер, топагент от „Private Берлин“, е изчезнал. Взел е тайнствен отпуск и от дни не е разговарял с никого от офиса. Разтревожени, колегите му тръгват по неговите стъпки и проследяват случаите, които той е разследвал, преди да изчезне: милиардер, заподозрян в изневяра; световноизвестен футболист, обвинен в симулативна игра; както и собственик на долнопробен нощен клуб. Това са последните хора, видели Крис. Всички те са заподозрени. И някой от тях лъже.
 
Следвайки оставените трохички, агентите от „Private“ се натъкват на бивша нацистка кланица, където изчезва всяка надежда. Те се разравят в миналото на Крис и разкриват ужасяваща тайна. Постепенно осъзнават, че изключително опасен и много извратен сериен убиец е отговорен за изчезването на колегата им. Убиец, който все още има недовършена работа в Берлин.
 
В „Private Берлин“ има много повече обрати, напрежение и измами от всеки друг трилър на Джеймс Патерсън.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ МАТЕРИАЛИ:

Кралят на трилъра с пореден бестселър (RAR 2.12 MB)
МЕДИИТЕ ЗА: Детективска агенция Private. Берлин

Джеймс Патерсън разкрива мистерии в Берлин
ДРУГИ ОТ СЪЩИЯ АВТОР :

 
PixelHouse Enthusiast © 2010 Ентусиаст | Всички права запазени | www.enthusiast.bg