Online Bookstore
Заглавие:Дъщерята на слугинята
Автор: Барбара Мъч
Преводач:Мариана Христова
Дизайнер:Виктор Паунов
ISBN:978-619-164-174-1
Обем:456 страници
Корица:Мека корица
Формат:14 x 21 cm
Цена:18,00 лв.
Катлийн Харингтън напуска родния си дом в Ирландия през 1919 година, за да отпътува към Южна Африка и да се омъжи за годеника, когото не е виждала от пет години. Изолирана и самотна, тя намира утеха в приятелството на дъщерята на прислужницата си, Ада. Под ръководството на Катлийн Ада се превръща в талантлива пианистка и читателка, която не устоява на изкушението да обръща страниците на дневника на Катлийн и да открие тайните, които тя се опитва да скрие.
 
Когато Ада е компрометирана и установява, че чака дете от смесена раса, тя избягва от дома си. Отхвърлена от собствените си сънародници, е принудена сама да създаде живот за себе си, за детето си и за музиката. Катлийн обаче все още вярва в Ада и дръзва да наруши ограниченията на апартейда, за да я открие. Отвъд жестокостта на тяхната разделена страна съществува любов, надежда – и изкупление.
 
„Дъщерята на слугинята“ е изумителен и предизвикващ размисли дебют, който обрисува драмата и скръбта на две забележителни жени на фона на красива, но разделена земя.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ МАТЕРИАЛИ:

Зов за промяна (RAR 3.32 MB)
МЕДИИТЕ ЗА: Дъщерята на слугинята

Дъщерята на слугинята
„Дъщерята на слугинята“ се изправя срещу предразсъдъците
 
PixelHouse Enthusiast © 2010 Ентусиаст | Всички права запазени | www.enthusiast.bg