Online Bookstore
Заглавие:Къде си, Бернадет
Автор: Мария Семпъл
Преводач:Мария Чайлд
Дизайнер:Фиделия Косева
ISBN:978-619-164-156-7
Обем:408 страници
Корица:Мека корица
Формат:14 х 21 cm
Цена:18,00 лв.

Бернадет Фокс е известна. За нейния съпруг – гуру от „Майкрософт“, тя е безстрашно отстояващ мнението си партньор; за майките на възпитаниците на едно частно училище в Сиатъл – срам; за експертите в областта на дизайна – архитект-новатор, а за петнайсетгодишната Бий – най-добра приятелка и просто Мама.
После Бернадет изчезва. Всичко започва, когато Бий изиграва картата с високия си успех в края на срока и поисква обещаната й награда: семейно пътуване до Антарктика. Но нарастващата алергия на Бернадет към Сиатъл – и към хората като цяло – я е превърнала в такъв агорафоб, че тя стига до там да наеме виртуална асистентка от Индия, която да движи дори всекидневните й задачи.
Едно пътуване до края на земята е истински проблем. За да открие майка си, Бий събира имейли, официални документи, тайна кореспонденция и създава неустоим и задушевен роман за загубилия вдъхновението си гений и за ролите на майка и дъщеря в един абсурден свят.
 
Свеж, ярък духовит нов глас.
Хелън Филдинг
 
„Къде си, Бернадет“ е свежа, и забавна, и изискана книга, но най-хубавото е, че нямах никаква представа какво ще се случи на следващата страница. Беше диво препускане.
Кейт Аткинсън
 
Триумф.
Патрик Девит

ДОПЪЛНИТЕЛНИ МАТЕРИАЛИ:

Мистерии, загадки и хумор в търсене на Бернадет (ZIP 1.35 MB)
МЕДИИТЕ ЗА: Къде си, Бернадет

Къде си, Бернадет
Къде си, Бернадет
 
PixelHouse Enthusiast © 2010 Ентусиаст | Всички права запазени | www.enthusiast.bg