Online Bookstore
Заглавие:Радостта от храненето
Автор: Петя Раева
Дизайнер:Тони Ганчев
ISBN:978-619-164-145-1
Обем:236 страници
Корица:Мека корица
Формат:13 х 20 см cm
Цена:12,00 лв.

Любовта е това, което ни прави завършени.
Не приравнявам любовта със себелюбието. Но да обичаш това, което си, и целта на живота ти да е да се усъвършенстваш и да се раздаваш,е пътят, който аз съм избрала. Много често хората, с които се срещам, ми задават въпроса: „Каква е тайната на успеха?”. Отговорът е прост – да видиш себе си като едно прекрасно творение (независимо колко килограма е), което се движи в пространството и общува, дава и приема любов и подчинява живота си на красотата. Това за мен е средството да постигам мир в душата си и красива форма на тялото си.
Откакто съм слаба,установих много пряка зависимост между това как се чувствам и как изглеждам... Доволна съм от това как промених външността си най-вече затова, че промених отношението към себе си. Смятам, че както се грижим за душата си, така трябва да се грижим и за тялото си. Моят живот е подчинен на баланса както в мислите, така и в храненето...
Останалото е любов към живота – голяма част от тази любов пренесох в храненето и приготвянето на храната. Това за мен беше ключът за постигането на успех навсякъде.
Ще ви предложа едно приятно изживяване счудесния вкус и съставки на храната и нейното приготвяне и най-вече срадостта от храненето. Ще ви предложа пътуване в света на водата – прекрасна и уникална, което се надявам да ви е полезно и забавно.

ДОПЪЛНИТЕЛНИ МАТЕРИАЛИ:

„Това e система на хранене – начин на живот, а не книга за отслабване“ (ZIP 7.23 MB)
„Най-важното е да сме здрави и доволни от живота си“ (ZIP 4.27 MB)
МЕДИИТЕ ЗА: Радостта от храненето

Контролирайте апетита с цветотерапия
Петя Раева споделя радостта от храненето
 
PixelHouse Enthusiast © 2010 Ентусиаст | Всички права запазени | www.enthusiast.bg