Online Bookstore
Заглавие:Стъклената къща
Автор: Сергей Устинов
Преводач:Надя Попова
Дизайнер:Цвятко Остоич
ISBN:978-619-164-137-6
Обем:328 страници
Корица:Мека корица
Формат:14 х 21 cm
Цена:12,00 лв.

За наследство от трийсет милиона долара на мистериозен колекционер на антики претендентите са предостатъчно. Но дали всички те ще доживеят да получат парите си? В тази заплетена история не просто всеки играе за себе си, а всеки е против всеки, тъй като със смъртта на един нараства делът на останалите.
Опитвайки се да предотврати поредица от загадъчни убийства, известният от други произведения на автора частен детектив Стас Северин води разследване в самия център на едно змийско гнездо – блестяща Стъклена къща, на ръба между живота и смъртта.
И този път вече познатият на българския читател с романа си „Непреодолимо желание“ руски автор Сергей Устинов, верен на задъхания си и завладяващ още от първата страница изящно жаргонен стил, ни води през перипетиите на неочаквани завръзки и зашеметяващи развръзки в едно неспирно набиращо скорост препускане по улиците, покривите и бърлогите на подземния свят в руската столица. Не е пропусната и любовта - неочаквано съхранила се през годините, за да ни зарадва накрая, след мигове на поредно, спиращо дъха напрежение, с един възхитително ярък фойерверк, отбелязващ поредния успех на станалия и наш любимец, Стас Северин.

ДОПЪЛНИТЕЛНИ МАТЕРИАЛИ:

„Ако човек живее в стъклена къща, не си струва да замеря с камъни съседите си.“ (ZIP 3.04 MB)
МЕДИИТЕ ЗА: Стъклената къща

Московски детектив
Автоцензурата е задължителна за псувните и вулгаризмите
ДРУГИ ОТ СЪЩИЯ АВТОР :

 
PixelHouse Enthusiast © 2010 Ентусиаст | Всички права запазени | www.enthusiast.bg