Online Bookstore
Заглавие:На морето
Автор: Тим Крон
Преводач:Здравка Евстатиева
Дизайнер:Виктор Паунов
ISBN:978-619-164-136-9
Обем:316 страници
Корица:Мека корица
Формат:14 х 21 cm
Цена:15,00 лв.

Една къща на морето, две семейства, две неразделни приятелки, една невъзможна любов и една ужасна злополука. Точно както при Големия взрив, всичко се разхвърчава във всички посоки в пространството и дванайсет години по-късно последиците излизат наяве.
 
Ана и Йозефа са като сестри. Двете израстват неразделни в къща край морето в идиличния Лютенбург. Семействата им също не могат едно без друго. Но майката на Йое загива при трагичен инцидент. От този момент двете приятелки са разделени не само от дълбоката пропаст на недоразуменията и чувството за вина, но и друга граница. Ана става психолог в Кил, а Йозефа се грижи сама за сина си в Цюрих.
 
След време обаче втора злополука с трагичен край дава възможност на Ана да изкупи вината си… стига да успее да се пребори със закона и с един мъж, който има друго семейство, други принципи, други представи за обич и дом.
 
Тим Крон разказва една история за любов, приятелство и прошка, вплетени в този калейдоскопичен водовъртеж от спомени, мълчание и неизживени копнежи.
 
В края на романа сякаш си бил на морето: сбогуването е трудно, но остава чувството, че си преживял нещо особено.

ДОПЪЛНИТЕЛНИ МАТЕРИАЛИ:

Борбата да останеш „на повърхността“ (ZIP 3.05 MB)
МЕДИИТЕ ЗА: На морето

На морето, Тим Крон
 
PixelHouse Enthusiast © 2010 Ентусиаст | Всички права запазени | www.enthusiast.bg