Online Bookstore
Заглавие:Пепеляшките
Автор: Кристина Улсон
Преводач:Цвета Добрева
Дизайнер:Тони Ганчев
ISBN:978-619-164-135-2
Обем:412 страници
Корица:Мека корица
Формат:14 х 21 см cm
Цена:16,00 лв.

Всички те са жертви. Но кой е виновен?
 
В разгара на лятото в Швеция вали като из ведро. Непредвидена ситуация принуждава препълнения бърз влак от Гьотеборг за Стокхолм да спре на Централна гара в столицата. Млада жена слиза на перона, за да телефонира на спокойствие, и се отделя от дъщеричката си, когато внезапно влакът потегля. Кондукторът сигнализира за изоставеното дете, но когато се връща да се погрижи за него, от момиченцето няма и следа.
В друга част на Швеция друга млада жена с променена самоличност живее в страх, че мъжът, когото някога е смятала за свой принц и благодетел, ще я открие и убие, затова подготвя бягството си. По-добре от всеки друг тя знае къде се намира отвлечената Лилиан и предусеща какво ще се случи с нея.
Случаят е поверен на екипа на легендарния комисар Алекс Рехт. Когато скоро е отвлечено и второ дете, той и помощниците му - енергичният инспектор Педер Рюд и цивилният следовател Фредрика Бергман, осъзнават, че кошмарът едва сега започва.
 
Дали полицията ще открие убиеца, дали ще последват и други отвличания и убийства на невинни малки създания? Въпросите се сипят един след друг и карат разследващите да работят денонощно.

ДОПЪЛНИТЕЛНИ МАТЕРИАЛИ:

Една грешка променя всичко... Кошмарът тепърва започва (ZIP 2.76 MB)
МЕДИИТЕ ЗА: Пепеляшките

Експерт по тероризъм издирва убиец
Трилър от експерт по тероризма
ДРУГИ ОТ СЪЩИЯ АВТОР :

 
PixelHouse Enthusiast © 2010 Ентусиаст | Всички права запазени | www.enthusiast.bg