Online Bookstore
Заглавие:Буря над Прованс
Автор: Фредерик д'Оналия
Преводач:Силвия Колева
ISBN:978-619-164-133-8
Обем:228 страници
Корица:Мека корица
Формат:14 х 21 cm
Цена:13,00 лв.

В сърцето на Прованс две враждуващи фамилии водят истинска война. Ревност, лъжи и алчност създават смъртоносен водовъртеж…
 
Тридесет и няколко годишната Алесандра Арну живее в Буркина Фасо, където управлява местния клон на семейната козметична фирма „Ла Провансал”. След смъртта на баща си, тя е далече от Франция и не може да следи какво се случва в родината й. Когато се завръща в Прованс за рождения ден на своята майка, тя е шокирана, когато разбира, че брат й съзнателно е водил предприятието към фалит. Тя не знае, че зад кулисите семейство Гарбиани – враг на Арну от години – дърпа конците на бизнеса. Защо е цялата тази омраза между Гарбиани и Арну?
Когато във фабриката е извършено убийство, сблъсъкът между двете семейства достига крайната си точка. Убитият е млад журналист, който, под претекст, че пише статия за богатите фамилии в региона, е бил по следите на грандиозна схема за измами и пране на пари. Кой е убиецът? Братът на Алесандра? Мариус Гарбиани? Или е замесена трета фамилия? И във вихъра на всички тези събития, дали Алесандра ще успее да спаси семейната фирма и репутацията на своето семейство и да се радва на спокойствието и любовта, които така отчаяно търси?

ДОПЪЛНИТЕЛНИ МАТЕРИАЛИ:

Семейна сага за почитателите на Даниел Стийл (ZIP 1.37 MB)
МЕДИИТЕ ЗА: Буря над Прованс

Любов и вражда под небето на Прованс
 
PixelHouse Enthusiast © 2010 Ентусиаст | Всички права запазени | www.enthusiast.bg