Online Bookstore
Заглавие:Рафа. Моята история
Автор: Рафаел Надал, Джон Карлин
Преводач:Катя Перчинкова
Дизайнер:Огнян Илиев
ISBN:978-619-164-123-9
Обем:280 страници
Корица:Мека корица
Формат:14 х 21 см cm
Цена:16,00 лв.
 „Рафа. Моята история“ е първата книга, която разкрива как се изгражда един шампион и надниква в личния свят на харизматичния, но загадъчен тенисист Рафаел Надал.
 
„Рафа“ ни отвежда от дома на Надал на остров Майорка до съблекалнята на Централния корт и разкрива какво напрежение е да играеш в един от най-великите турнири на света.
 
Ще се запознаете подробно с детството на Надал, с израстването му като играч и с невероятната му спортна кариера. В книгата са описани моменти на триумф като победата му над неговия приятел и съперник Роджър Федерер през 2008 г. на финала на Уимбълдън, както и трудните периоди на тежки контузии, преследващи го през цялата му спортна кариера.
Дори в различно поприще, Рафаел Надал си остава голям шампион, тъй като автобиографията му бързо покорява класациите за бестселъри.
 
За да разкаже историята си, Надал обединява сили с Джон Карлин, автора на „Да надвиеш врага: Нелсън Мандела и играта, която създаде една нация“ − книгата, по която е направен номинирания за Оскар филм „Несломим“.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ МАТЕРИАЛИ:

Пътят към успеха – в живота и на тенискорта (ZIP 1.17 MB)
МЕДИИТЕ ЗА: Рафа. Моята история

Надал издаде автобиография
Страстта Надал
Увековечиха Рафаел Надал
 
PixelHouse Enthusiast © 2010 Ентусиаст | Всички права запазени | www.enthusiast.bg