Online Bookstore
Заглавие:Измяната на Борджиите
Автор: Сара Пул
Преводач:Мариана Христова
Дизайнер:Виктор Паунов
ISBN:978-619-164-103-1
Обем:400 страници
Корица:Мека корица
Формат:14 х 21 cm
Цена:16,00 лв.
Продължението на „Отровителката на Борджиите“
  
През лятото на 1493 година Родриго Борджия, Александър VІ, е папа от почти цяла година. След важната роля, която е изиграла в издигането му на престола на свети Петър, Франческа, преследвана от сенките на миналото си, е натоварена със задачата да го задържи там. Като придворна отровителка на най-опасното и прочуто с най-лоша слава семейство в Италия, тази повелителка на смъртта се изправя пред паяжина от опасности, интриги и измами, която заплашва да угаси светлината на Ренесанса.
 
Опасностите дебнат и се приближават от всички посоки и Франческа замисля отчаян план, с който излага на риск собствения си живот и се изправя пред кошмарен сблъсък с един луд, решен да унищожи всичко, което тя се е зарекла да опази. От скритите подземия на Рим от ХV век до оживените му улици, наситени с чувственост, фикс-идеи и предателство, Франческа трябва да се пребори с демоните на собствената си тъмна природа, за да разбули заговор, чиято цел е да унищожи Борджиите, да установи контрол над целия християнски свят и да потопи света във вечен мрак.
* * *
Авторката на „Отровителката на Борджиите, наречена „зашеметяващи „запленяващ роман, който се чете на един дъх, ни предлага нов исторически трилър със същата интригуваща и красива героиня: придворната отровителка на Борджиите Франческа Джордано.
„Буклист
 
Прекрасно допълнение към новия сезон на сериала „Борджиите. Хипнотизиращият, обогатен с много детайли,исторически роман на Сара Пул хвърля нова светлина върху най-могъщото семейство в ренесансова Италия... Ароматен еликсир от политически игри за власт, съблазнителен романс и тъмни подвизи от храброст.
„Пъблишърс Уийкли
ДОПЪЛНИТЕЛНИ МАТЕРИАЛИ:

Борджиите – страстни, опасни и смъртоносни (ZIP 1.44 MB)
МЕДИИТЕ ЗА: Измяната на Борджиите

Измяната на Борджиите
Измяната на Борджиите
Придворна дама спасява Борджиите
ДРУГИ ОТ СЪЩИЯ АВТОР :

 
PixelHouse Enthusiast © 2010 Ентусиаст | Всички права запазени | www.enthusiast.bg