Online Bookstore
Заглавие:Всичко красиво започва после
Автор: Саймън ван Буй
Преводач:Мария Михайлова
Дизайнер:Иво Рафаилов
ISBN:978-619-164-100-0
Обем:336 страници
Корица:Мека корица
Формат:14 х 21 cm
Цена:15,00 лв.
„Драматична и поетична история за безсмъртната природа на любовта и за жестоката красота, която понякога се крие в човешката съдба. Роман, който всеки трябва да прочете!
 
Ню Йорк Таймс

Ребека е млада, красива и много объркана. Талантлив художник, тя търси утеха и вдъхновение под жаркото слънце на Средиземноморието – в Атина,– докато се опитва да разбере себе си и да се научи да обича без страх.
 
Джордж е дошъл в Атина да учи древни езици, след като е завършил скъпо частно училище и университет от Бръшляновата лига. Той е самотник без никакви контакти и прекарва времето си над книгите или в скитане из града в пиянски унес.
 
Хенри е в Атина на разкопки. Квалифициран млад археолог, той се е отдал на изучаването на миналото на града, за да избяга от своето собствено, което крие болезнена и несподелена с никого тайна.
 
И тогава, след поредица от случайни срещи, съдбите на тримата странницисе преплитат, докато те се впускат през глава в едно лято, което ще ги промени и ще преобърне живота им за десетилетия напред.
 
* * *
 
„Ако Франсис Скот Фицджералд и Маргьорит Дюрас имаха син, то това би бил Саймън ван Буй! Един наистина специален писател, който със своя абстрактен език създава такива емоционално наситени и оригинални образи, че дъхът ти буквално спира.
Лайбръри Джърнъл
 
„Всичко красиво започна послеедновременно създава и удовлетворява страстта на читателите по пътешествията. Убедителната проза на Ван Буй ще ви пренесе през морета и океани, ще ви заведе на археологически разкопки, на летища и в хотели по всички краища на света, а романтичната приказка, която е в центъра на книгата, остава ярка и жива,дълго след като историята е приключила.
Пъблишърс Уикли
ДОПЪЛНИТЕЛНИ МАТЕРИАЛИ:

Романтична и драматична история за силата на любовта (ZIP 1.38 MB)
МЕДИИТЕ ЗА: Всичко красиво започва после

Всичко красиво започна после
Всичко красиво започна после
„Всичко красиво започва после“
 
PixelHouse Enthusiast © 2010 Ентусиаст | Всички права запазени | www.enthusiast.bg