Online Bookstore
Заглавие:Ледено сърце
Автор: Саша Гулд
Преводач:Мария Чайлд
Дизайнер:Агата Фитас
ISBN:978-619-164-074-4
Обем:328 страници
Корица:Мека корица
Формат:14 х 21 cm
Цена:15,00 лв.
Продължението на „Градът на тайните“

В общество на измамници на кого ще се довериш?

Венеция, 1585 г.
 
Изминали са три месеца, откакто Лаура де ла Скала е открила убиеца на сестра си с помощта на Сегретата – могъщо женско тайно общество. Благородничките, събрани в него, търгуват с най-смъртоносното оръжие – тайните.
 
Сега Лаура е сгодена за своя любим Роберто и е по-щастлива от всякога. По време на нейната първа мисия за Сегретата обаче годеникът ѝ е арестуван в стаята си до тялото на мъртва жена. Халим, неустоимо красив турски принц, който е на посещение във Венеция, идентифицира трупа – това е неговата сестра! И поставя условие – или Роберто ще бъде екзекутиран заради убийството, или Османската империя ще нападне Венеция.
 
Лаура отчаяно иска да спаси както годеника си, така и любимия си град. Доказателствата срещу Роберто обаче се трупат, а тя се чувства все по-привлечена от Халим. И съмненията започват да се прокрадват в главата ѝ – дали Роберто ѝ казва истината? Това, което младата жена открива впоследствие, е мрежа от заговорници, която обхваща почти всичките ѝ близки хора...
 
Интригуващият роман на Саша Гулд кани читателите в дворците на висшето общество на Венеция през XVI век – общество на скрити връзки, политически интриги и опасни тайни!
ДОПЪЛНИТЕЛНИ МАТЕРИАЛИ:

„Ледено сърце“: завладяващ исторически роман за най-тъмните кътчета на венецианското общество (ZIP 1.52 MB)
МЕДИИТЕ ЗА: Ледено сърце

Саша Гулд - Ледено сърце
Тайните на Венеция
Секретна мисия променя съдбата на Венеция
ДРУГИ ОТ СЪЩИЯ АВТОР :

 
PixelHouse Enthusiast © 2010 Ентусиаст | Всички права запазени | www.enthusiast.bg