Online Bookstore
Заглавие:Детективска агенция Private. Заподозрян №1
Автор: Джеймс Патерсън, Максин Паетро
ISBN:978-619-164-075-1
Обем:352 страници
Корица:Мека корица
Формат:14 х 21 cm
Цена:15,00 лв.
Най-добрият разказвач на криминални истории в Америка!
Сп. „Форбс”            
 
Патерсън никога няма да ви разочарова!
Лари Кинг

Бившият морски пехотинец Джак Морган е начело на най-могъщата детективска агенция в света. Агентите на Private са най-обиграните, най-бързите и разполагат с най-новото технологично оборудване, за да решават заплетените си случаи, в които винаги са замесени влиятелни и известни личности. 
 
Нещата стават изключително лични, когато бивша любовница на Джак е открита мъртва в неговото легло и той е обявен за заподозрян № 1. По време на полицейското разследване срещу него Морган е по петите на мафиотска група, откраднала наркотици на стойност 30 милиона долара, а красивата управителка на луксозен хотел го убеждава, че той единствен е способен да открие кой стои зад поредицата от мистериозни убийства в нейните хотели.
Докато Морган се бори за живота си, а един от най-доверените му хора заплашва да напусне агенцията, той осъзнава, че се е изправил срещу най-умния и силен противник, който някога е срещал.
 
С още по-напрегнато действие, заплетени сюжетни линии и невероятни обрати „Детективска агенция Private. Заподозрян №1” е един от най-добрите романи на „краля на трилъра” Джеймс Патерсън. 
ДОПЪЛНИТЕЛНИ МАТЕРИАЛИ:

Детектив Джак Моргън става заподозрян №1 (ZIP 1.52 MB)
ДРУГИ ОТ СЪЩИЯ АВТОР :

 
PixelHouse Enthusiast © 2010 Ентусиаст | Всички права запазени | www.enthusiast.bg