Online Bookstore
Заглавие:Мемоари
Автор: Юлиан Вучков
Дизайнер:Адриян Николов
ISBN:978-954-8657-26-6
Обем:496 страници
Корица:Мека корица
Формат:16,5 x 23,5 cm
Цена:14,00 лв.
Телевизионната легенда професор Юлиан Вучков е доктор на филологическите науки и е любимец на телевизионната аудитория. Той е един от най-авторитетните, но и един от най-атрактивните, най-увлекателните представители на медийния фронт. Изявите му на малкия екран са очаквани с нетърпение и са възнаграждавани с най-ласкави оценки от зрителите.
 
Автор е на 26 литературни произведения за културата и за изкуството да се живее пълноценно.
 
„Мемоари“ е най-новият му труд. В него се осветляват всички най-интересни страни на българската действителност през последните две десетилетия. Книгата е своеобразна енциклопедия, защото предлага пъстро изобилие от конкретни събития, имена, обичайни и сензационни открития, точни наблюдения и дълбоки разсъждения за най-новата история на България. Включва богата информация за безброй наши и международни фактори от такива области на човешкото строителство като политиката, правото, медицината, образованието, науката, литературата...
 
Творбата „Мемоари“ е написана на един дъх и се възприема като динамично развиващ се роман за народната съдба. Тя е в еднаква степен и поучително, и занимателно четиво за широк кръг читатели.
 
ДОПЪЛНИТЕЛНИ МАТЕРИАЛИ:

„Мемоари“-те на една телевизионна легенда (RAR 724.67 KB)
МЕДИИТЕ ЗА: Мемоари

Професор Юлиан Вучков: Българинът предпочита да си стои в чакалнята, вместо да се бори
Вучков отново завладя ефира
 
PixelHouse Enthusiast © 2010 Ентусиаст | Всички права запазени | www.enthusiast.bg