Online Bookstore
Заглавие:Синдикатът на престъпниците
Автор: Жан-Мишел Шарлие, Жан Марсили
Преводач:Иво Владимиров
Дизайнер:проф. Никола Николов
ISBN:978-619-164-044-7
Обем:376 страници
Корица:Мека корица
Формат:14 х 21 cm
Цена:15,00 лв.
В това добросъвестно разследване на двама журналисти е всичко, което искате да знаете за зараждането на мафията, за нейните водачи, за техните странности и жестокости, за утвърждаването на престъпната й власт и неумолимите закони, по които разцъфтява строгата организация на шепа сицилианци, които завладяват Америка отвътре.
 
Ще се сблъскате с шокиращи истории и скандални факти, старателно пазени години наред.
 
 „Няма нищо тайно, което да не стане явно“- хронологично и задълбочено читателите ще бъдат преведени през драматични и кървави събития, белязали американските възходи и падения през 20 век.
 
Ал Капоне, Лъки Лучиано, Франк Костело... и мнозина други легендарни герои от киното и литературата са разкрити с истинската им, различна светлина!
 
Престъпленията във висшите цивилизации са определено по-жестоки от тези във висшето варварство, защото са по-изтънчени, защото предполагат корупция и заради по-високия интелект, използван в тях.
Барби Д’Орвили
 
Ние предлагаме една книга по история. Историята на организираната престъпност в САЩ, разкрита за първи път в цялата й последователност, с най-грижливо скриваните й тайни и най-вече без пропуски...
Жан-Мишел Шарлие, Жан Марсили
ДОПЪЛНИТЕЛНИ МАТЕРИАЛИ:

Най-откровената книга за мафията (ZIP 299.66 KB)
МЕДИИТЕ ЗА: Синдикатът на престъпниците

Синдикатът на престъпниците
 
PixelHouse Enthusiast © 2010 Ентусиаст | Всички права запазени | www.enthusiast.bg