Online Bookstore
Заглавие:Некрономикон
Автор: Х. Ф. Лъвкрафт
Преводач:Адриан Лазаровски
Дизайнер:Виктор Паунов
ISBN:978-619-164-023-2
Обем:392 страници
Корица:Мека корица
Формат:14 х 21 cm
Цена:15,00 лв.
Х. Ф. Л. е мрачният и несравним крал на ужаса на XX век.
Стивън Кинг
 
Един от най-големите писатели на XX век, чието творчество никога няма да бъде забравено.
Хорхе Луис Борхес
 
„Най-древната и силна емоция е страхът, а най-древният и силен страх е страхът от неизвестното“, казва Х. Ф. Лъвкрафт. Признат за най-великия хорър майстор на всички времена, той оказва изключително влияние върху световните фантастика и фентъзи и повлиява творчеството на знаменити писатели като Стивън Кинг, Клайв Баркър, Рей Бредбъри, Чайна Миевил, Джордж Р. Р. Мартин и много други.
 
Всяко от произведенията на Лъвкрафт е като частица от необятна и зловеща галактика, чиито тайни парализират умовете и вледеняват кръвта. Впоследствие последователите му назовават тази галактика „Ктхулу-митология“и много автори доразвиват идеите на прокълнатия гений от Провидънс.
 
Сборникът „Некрономикон“ ви кани в един кошмарен и демоничен свят, за да ви поведе на смразяващо пътешествие до сърцето на мрака, до най-зловещите кътчета на Вселената, обитавани от невероятни същества, неподвластни на пространството и времето. И за да ви потопи в „космическия ужас“, защото истинската същност на Вселената е неразбираема за човешкия разум, а хората са просто пионки и роби на чудовищните тъмни богове – Великият Ктхулу, Нйарлатхотеп, Йог Сотхот...
МЕДИИТЕ ЗА: Некрономикон

Разкази за един кошмарен свят, сътворен от демонично въображение
ДРУГИ ОТ СЪЩИЯ АВТОР :

 
PixelHouse Enthusiast © 2010 Ентусиаст | Всички права запазени | www.enthusiast.bg