Online Bookstore
Заглавие:Невидимите
Автор: Стеф Пени
Преводач:Мария Чайлд
Дизайнер:Иво Рафаилов
ISBN:978-619-164-002-7
Обем:464 страници
Корица:Мека корица
Формат:14 x 20,5 cm
Цена:17,00 лв.
Частният детектив Рей Лъвъл се събужда в болнично легло с парализирана дясна ръка и празни петна в паметта. Спомня си, че е поел случая на мистериозно изчезналата Роуз Уд – следите на младата циганка се губят малко след нежеланата й сватба със загадъчния красавец Айво Джанко.
 
Шест години по-късно бащата на Роуз наема детектива, защото се съмнява, че дъщеря му е убита от съпруга си или семейството му.
 
В хода на разследването си Рей се натъква на лъжите на потайния клан Джанко. Всички от фамилията с „чистата кръв“ твърдят, че Роуз е избягала с чужденец и е изоставила бебето си, родено с генетично заболяване. Майката пък има огромно рождено петно на врата.
 
До какви разкрития ще доведе това петно? Каква е трагичната история на семейство Джанко? От каква странна болест умират мъжките наследници още като деца или юноши? Защо Айво Джанко е единственият оздравял? Кой ще спечели от инцидента, при който е пострадал детективът? Какво означават думите на „изцеления“ в Лурд Айво – „живот за живот“ и имат ли общо с наскоро откритите човешки останки в разкопан цигански лагер?
 
„Невидимите“ е красива и вълнуваща история за измами, тайни и трагедии, разказана от изключителен майстор.“
Дейли Експрес
 
ДОПЪЛНИТЕЛНИ МАТЕРИАЛИ:

„Невидимите“ – завладяваща сага, покорила целия свят (ZIP 628.7 KB)
МЕДИИТЕ ЗА: Невидимите

Невидимите
Невидимите
Тайни и измами
 
PixelHouse Enthusiast © 2010 Ентусиаст | Всички права запазени | www.enthusiast.bg