Online Bookstore
Заглавие:Невидимият мост
Автор: Джули Оринджър
Преводач:Катя Перчинкова
Дизайнер:Иво Рафаилов
ISBN:978-954-2958-65-9
Обем:704 страници
Корица:Мека корица
Формат:14,3х20,5 cm
Цена:17,00 лв.
Вълнуващ, нежен и ужасяващ. Едно възхитително напомняне за това как книгите могат да променят живота ни. Това е романът на годината.
 
Андрю Гриър, автор на „Историята на един брак“
 
Да се съживи един изцяло загубен свят – неговите гледки, аромати, сърдечни болки, възторзи и ужаси – сред страниците на един роман е постижение. Да дариш този свят и всеки, който го обитава, с душа, както прави Джули Оринджър в „Невидимият мост“, изисква нещо повече – гениалност, например.
 
Майкъл Шейбон, автор на „Мъжество за аматьори“
 
Париж, 1937 г. Андраш Леви, унгарски евреин и студент по архитектура, печели стипендия и пристига от Будапеща с един куфар и с тайнствено писмо, което да предаде на K. Моргенщерн на улица „Севинье“. И докато се оплита в сложни и вълнуващи взаимоотношения с получателката на писмото, той научава тайна, която ще окаже влияние върху целия му живот. По същото време неговият по-голям брат започва да учи медицина в Модена, а по-малкият напуска училище, за да стане актьор. Но в Европа избухва Втората световна война и хвърля всеки един от братята в ужасяваща несигурност и борба срещу видими и невидими врагове.
 
От малкото унгарско градче Коняр до богатите домове в Будапеща и Париж, от самотата на Андраш до дълбоката и силна връзка, която той открива на улица „Севинье“, от отчаянието на зимите в Карпатия до ужасяващия живот в трудовите лагери, „Невидимият мост“разказва историята на тази невероятна любов, подложена на изпитания.   Това е и хроника на борбата на едно семейство за оцеляване в най-страшното време в световната история и приказка за опасната сила на изкуството във време на война.
 
ДОПЪЛНИТЕЛНИ МАТЕРИАЛИ:

Красива любовна история или шокираща сага за войната (ZIP 1.3 MB)
МЕДИИТЕ ЗА: Невидимият мост

Невидимият мост
Изпитанията на една голяма любов по време на война
Андраш обича Клер
 
PixelHouse Enthusiast © 2010 Ентусиаст | Всички права запазени | www.enthusiast.bg