Online Bookstore
Заглавие:Освободи се от отровите
Автор: Джейн Скривнър
Преводач:Росица Бойчева
Дизайнер:Виктор Паунов
ISBN:978-954-8657-28-0
Обем:204 страници
Корица:Мека корица
Формат:13 x 20 cm
Цена:12,00 лв.
 
„Освободи се от отровите“ предлага лесен и най-важното – здравословен начин да преобразите тялото си, да освободите организма си от стреса, да повишите жизнената си енергия. Тя ще ви помогне да се преборите с ужасния целулит, да отслабнете, но да запазите тонуса си и да се чувствате чудесно в новото си тяло без токсини.
 
С помощта на ефективната и изпитана програма за детоксикация на Джейн Скривнър, диетолог с дългогодишна практика, ще постигнете всичко това без драстични диети и лишения, а чрез балансиран режим и пълноценен начин на хранене и живот. Програмата за детоксификация на Скривнър се изпълнява в рамките на 30 дни, като първите резултати са налице само след седмица и води не само до подмладяване на тялото, но и до увеличаване на имунната защита на организма.
 
Наред със съветите как да освободите организма си от отровите, тук ще намерите и конкретни и лесноизпълними рецепти, списъци с препоръчителни продукти, система от ежедневни физически упражнения, както и комбинация от спомагателни дейности като почистване на кожата, контрастни душове, масажи, дихателни упражнения и други ценни съвети за здравословно пречистване и енергизиране на тялото. „Освободи се от отровите“ предлага всичко, което трябва да знаете, за да сте в добра форма и да имате завиден тонус.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ МАТЕРИАЛИ:

„Освободи се от отровите“ за 7 дни! (RAR 978.03 KB)
МЕДИИТЕ ЗА: Освободи се от отровите

Диетолог чисти тялото за 30 дни
Санитарен месец за тяло и душа
 
PixelHouse Enthusiast © 2010 Ентусиаст | Всички права запазени | www.enthusiast.bg