Online Bookstore
Заглавие:ИПОлогия на храненето. За диетите, за душата и проблема с килограмите
Автор: Ипократис Пападимитракос
Дизайнер:Виктор Паунов
ISBN:978-954-2958-58-1
Обем:192 страници
Корица:Мека корица
Формат:13х20 cm
Цена:12,00 лв.
Терминът „ипология“ е толкова нов, че няма да го откриете в речниците, енциклопедиите или дори в интернет. Приятелите наричат автора – известен кинезитерапевт, психолог и диетолог – Ипо, а неутолимата му жажда да търси логични и научно обосновани отговори на въпросите, свързани с храненето, с начина на живот и с емоционалните и естетическите проблеми, предизвикани от наднорменото тегло, родиха думата. Ипология на храненето е напълно нов подход към диетите и „борбата“ с килограмите.

Защо напълняваме? Как да бъдем стройни и здрави? Как да избегнем йо-йо ефекта? Как да се храним разумно и качествено? Можем ли да надхитрим лакомията? Как да насочим усилията си в правилна посока? Авторът не само отговаря на тези и други въпроси, свързани с начина ни на хранене, но предлага и лесно приложима и достъпна десетседмична програма в три етапа за преодоляване на погрешните стереотипи.
Тя ще ви гарантира промяна в начина на живот, постигането и поддържането на нормално телесно тегло и хармонично състояние на душата. Завинаги!
ДОПЪЛНИТЕЛНИ МАТЕРИАЛИ:

„ИПОлогия на храненето“ - нов подход към диетите и „борбата“ с килограмите (ZIP 1.51 MB)
МЕДИИТЕ ЗА: ИПОлогия на храненето. За диетите, за душата и проблема с килограмите

Как се отслабва по Ипократис
Топдиетолог гостува на „Ентусиаст“
Ипология на храненето
ДРУГИ ОТ СЪЩИЯ АВТОР :

 
PixelHouse Enthusiast © 2010 Ентусиаст | Всички права запазени | www.enthusiast.bg