Online Bookstore
Заглавие:Нощният цирк
Автор: Ерин Моргънстърн
Преводач:Мария Чайлд
Дизайнер:Любомир Пенов
ISBN:978-954-2958-53-6
Обем:440 страници
Корица:Мека корица
Формат:14,5 х 21 cm
Цена:18,00 лв.
Книгата е като фабрика за мечти, а циркът не спира да ни удивлява. Единственото разочарование е, че не можеш да си купиш билет.
Крисчън Сайънс Монитор
 
Самоуверен, забавен дебют, който съчетава жанрове и пре­сича континенти в търсене на магията... Живописни карти­ни и забавно четиво.
Киркус Ривю
 
 
Добре дошли в „Циркът на мечтите“: в тези бяло-черни раирани палатки ви очаква уникално преживяване – ще се изгубите в лабиринт от облаци, ще бродите безцелно през тучни ледени градини и ще се взирате учудени в татуираната акробатка, която се прегъва в малка стъклена кутия.
 
Зад дима и огледалата обаче се крие жестоко състезание – дуел между двама млади илюзионисти. Находчиви врагове инструктори са обучили още от малки Силия и Марко специално за тази цел. От състезателите остава скрита жестока истина – съревнованието е безпощадна игра, в която само един ще оцелее, а циркът е сцената за забележителните битки на въображението им.
 
Но когато Силия и Марко наивно се впускат с главата напред в своята любов, инструкторите им се намесват и предизвикват опасни последствия.
 
ЛЮБОВНАТА ИСТОРИЯ В ОМАГЬОСАНИЯ ЦИРК ОТ КРАЯ НА ХIХ ВЕК ЩЕ ВИ ХИПНОТИЗИРА
И ЩЕ ВИ ОСТАВИ БЕЗ ДЪХ.
 
ДОПЪЛНИТЕЛНИ МАТЕРИАЛИ:

Международната сензация „Нощният цирк“ вече и в България (ZIP 593 KB)
МЕДИИТЕ ЗА: Нощният цирк

Нощният цирк
„Нощният цирк“ разкрива забранена страст
Нощният цирк
 
PixelHouse Enthusiast © 2010 Ентусиаст | Всички права запазени | www.enthusiast.bg