Online Bookstore
Заглавие:ЮЖНЯЧКИ
Автор: Катрин Стокет
Преводач:Катя Перчинкова
Дизайнер:Иво Рафаилов
ISBN:978-954-8657-08-2
Обем:488 страници
Корица:Мека корица
Формат:14,5 х 21 cm
Цена:18,00 лв.
РАЗТЪРСВАЩА ИСТОРИЯ ПО СВЕТОВНИЯ БЕСТСЕЛЪР
 
СЛУГИНЯТА
 
от Катрин Стокет
 
 
Най-продаваната книга за 2010 г. „Слугинята“ вече на голям екран - „Южнячки“ от 3 февруари 2012 г. по кината


Дългоочакваното киносъбитие „Южнячки“ е продукция, замислена още с появата на световния бестселър „Слугинята“. Известният режисьор Тейт Тейлър е близък приятел на авторката Катрин Стокет и е сред първите прочели ръкописа. Така се заражда идеята за екранизация. Предвижда се тя да бъде реализирана веднага след публикуването на книгата. Особеното внимание, с което Тейлър подхожда към екранизирането на романа и прякото участие на авторката Катрин Стокет в продукцията, превръща филма „Южнячки“ в първокласно изживяване, което обогатява и допълва историята от „Слугинята“с брилянтни актьорски изпълнения и автентично визуално пресъздаване на епохата - шейсетте години на XX век в южния щат Мисисипи.

Скоро след премиерата на „Южнячки“ в САЩ през лятото на 2011 г.филмът заема първо място в боксофиса три поредни седмици. Базиран на една от най-обсъжданите книги през последните години – „Слугинята“от Катрин Стокет, оглавила класацията за бестселъри на „Ню Йорк Таймс“, филмът „Южнячки“eпровокиращ и вдъхновяващ поглед към случващото се в малък американски град, когато негласният кодекс на поведение е нарушен от три необикновени жени – Скийтър, Ейбълин и Мини. В главните роли на героините от романа се превъплъщават номинираната за „Оскар“Вайола Дейвис („Яж, моли се и обичай“), Брайс Далас Хауърд („Здрач“), Ема Стоун („Оглупели от любов“и „По приятелски“) и Октавия Спенсър („Грозната Бети“).
 
Три необикновени жени са напът да направят една необикновена крачка...
 
ДОПЪЛНИТЕЛНИ МАТЕРИАЛИ:

Най-продаваната книга за 2010 г. „Слугинята“ вече на голям екран - „Южнячки“ от 3 февруари 2012 г. по кината (ZIP 252.79 KB)
ДРУГИ ОТ СЪЩИЯ АВТОР :

 
PixelHouse Enthusiast © 2010 Ентусиаст | Всички права запазени | www.enthusiast.bg